Vaatwasser reparatie Hoorn

Vaatwasser reparatie Hoorn

Vaatwasser reparatie Hoorn repareert vakkundig alle merken vaatwassers.
U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of door middel van online een afspraak te maken.

Kapotte vaatwasser, koelkast, wasmachine of droger? Denk bij een storing aan uw huishoudelijke apparatuur niet meteen aan vervanging, maar bel vaatwasser reparatie Hoorn! Eén van onze vakkundige monteurs staat binnen no time bij u op de stoep om het euvel  te verhelpen!vaatwasser reparatie hoorn

Al onze monteur hebben degelijke opleiding genoten en zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende reparaties aan alle gangbare witgoed merken. Vaatwasser reparatie Hoorn repareert koelkasten, vriezers, wasmachines, droger en inbouwapparatuur met behulp van originele onderdelen welke wij standaard op voorraad hebben.

Vaak kan uw machine na een kleine ingreep weer jaren mee.

Vervangen kan altijd nog! En wij helpen u daar graag bij, mocht een reparatie na inspectie niet meer rendabel blijken.

Vaatwasser reparatie Hoorn

Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands vervangende apparatuur te koop, voor een zacht prijsje maar met buitengewone garantievoorwaarden. Bij ons krijgt u namelijk tot 2 jaar garantie op de aankoop van een nieuwe machine, 3 maanden garantie op een gebruikte machine en uiteraard staan wij uw graag ter zijde met installatie en montage.

Vaatwasser reparatie Hoorn is tevens uw eerste keus voor het installeren van uiteenlopende varianten inbouw apparatuur. Of het nu om een wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast gaat, onze monteurs beschikken over geroutineerde expertise om uw klus netjes en snel uit te voeren, en dat voor de aller scherpste tarieven!

Wij hanteren een vast bedrag van € 72,60 voor onderzoek, zonder aparte voorrijkosten. Daarnaast geven wij standaard 3 maanden lang garantie op onze reparaties, zodat u ook na vertrek van de monteur verzekerd bent van het vertrouwde gemak van uw huishoudelijke apparatuur.

Ook in het weekeind en in de avonduren kunt u bij Witgoed reparatie Hoorn terecht voor een schademelding en het aken voor een reparatie- of installatie afspraak. Wij hanteren geen lange wachttijden; er is altijd wel een witgoed monteur bij u in de buurt. Ook hoeft u niet de hele dag thuis te blijven in afwachting van een reparateur: Desgewenst geeft deze u een seintje, ongeveer een half uur vóórdat hij bij u op de stoep staat. Dat noemen wij service!