Wasmachine reparatie Hoorn

Wasmachine reparatie Hoorn

Wasmachine reparatie Hoorn: Omdat een defect aan uw huishoudelijke witgoed apparatuur al vervelend genoeg is, is het wél zo fijn wanneer de reparatie snel en efficiënt geregeld kan worden. Wasmachine reparatie Hoorn weet dat als geen ander, bij ons draait dan ook alles om klanttevredenheid en gemak!wasmachine reparatie hoorn

U kunt bij ons zeven dagen per week terecht voor het maken van een reparatie-afspraak voor al uw witgoed apparatuur. Wij repareren koelkasten, vriezers, wasmachines, vaatwassers en wasdrogers van nagenoeg alle bekende witgoed merken. Ons team bestaat uit vakbekwame monteurs die met alle witgoed elektronica uit de voeten kunnen, en uw defecten snel en effectief in kaart weten te brengen. Standaard hebben wij de gebruikelijke reserveonderdelen op voorraad, zodat ook vervanging niet meer tijd kost dan nodig. In veel gevallen zult u de machine nog dezelfde dag weer in gebruik kunnen (en willen!) nemen.

Wasmachine reparatie Hoorn voert alle soorten montage en reparaties eenvoudigweg bij u thuis uit – U hoeft er zelf de deur dus niet voor uit. Ook is het niet nodig om de hele dag in afwachting thuis te blijven, want onze monteurs geven u graag een seintje wanneer hij naar u onderweg is. Zo weet u een uurtje van tevoren middels een telefoontje wanneer exact u de monteur kunt verwachten. Wel zo handig!

Wasmachine reparatie Hoorn

In veel gevallen kan uw afspraak reeds de volgende dag worden ingepland, zodat u nooit te lang onthand bent. Witgoed reparatie Hoorn heeft snelheid hoog in het vaandel!

Bij Witgoed reparatie Hoorn komt u niet snel voor vervelende verassingen te staan: Wij hanteren een vast bedrag van € 72,60 aan onderzoekskosten, waarbij inbegrepen voorrijkosten.

Voor het maken van een afspraak kunt u zeven dagen per week telefonisch bij ons terecht, ook  in de weekenden. Witgoed reparatie Hoorn is uw eerste keus voor alle soorten witgoed reparaties in Hoorn en omstreken!